Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Coleslaw med quinoa
Ingredienser
Coleslaw
- 0,850 kg knutekål eller hodekål
- 200 g gulrøtter
- 120 g rødløk
- 50 g GoGreen Quinoa
Dressing
- 0,7 dl lime
- 30 g Dijon sennep
- 2 finhakkedde hvitløksfedd
- 0,7 dl olivenolje
- Smak til med salt
Nøttetopping
- 1 kg usaltede rå peanøtter
- 50 g sukker
- 0,7 dl olje
- 10 g gurkemeie
- 1 dl vann
- 30 g hel spisskumin
Ørtetopping
- Koriander og mynte
Hvordan forberede oppskriften
- Kok opp vannet i en kjele. Ha i quinoafrøene, legg lokk og la det koke i 15 minutter.
- Ta kjelen av varmen, ta lokken og la quionoaen hvile mens du forbereder resten av ingrediensene.
- Del knutekål, gulerøtter og rødkål.
- Bland sammen Quinoaen med knutekål, gulerøttene og rødløkem godt sammen. Ved inn dressingen i salaten.
- Nøttetopping: Kok opp sukker, olje, gurkemeie og vann. Kok opp, tilsett peanøttene og hel spisskumin. Sett det på bakepapir på stekeplate og stek i 14 min, 160°C
- Topp med frisk koriander og mynte.