Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Barnas brød
Saftig og enkel matpakkebrød for barn samt voksne.
Ingredienser
Bløtlegge 20 - 60 min før:
- 2800 g Regal 100% Norsk Sammalt hvete mellomgrov
- 1000 g Regal 100% Norsk Havregryn
- 400 g Regal 100% Norsk Kruskakli
- 4000 g Vann
Påslag:
- 5800 g Regal 100% Norsk Siktet Hvetemel
- 400 g Idun Hvetesur 60 i
- 300 g Rapsolje
- 170 g Salt
- 300 g Gjær
- 3000 g Vann
Hvordan forberede oppskriften
Arbeidsbeskrivelse:
- Deigtemperatur °C: 25-27
- Eltetid minutter: 10+6 veiledende
- Hviletid minutter: 30
- Oppslag: 850 gr. Formbrød
- Rasketid minutter: 40-50
- Rask: 78% / 36°C
- Damp som standard grove brød: 20
- Steketemperatur: 250-210°C Tralleovn
- Steketid minutter: 35-40
- Dekor: 3 snitt
Beskrivelse:
Bløtlegging kan blandes i elte maskinen, sørg for å blande væsken og det grove melet godt i sammen, så du for mettet deg godt med væske.
TIPS: Tørrask ute i ti minutter før snitting, for å få tørr overflate.